Kapers nog in leven?

Volgens de BBC en enkele andere nieuwsbronnen zijn enkele van de 19 kapers nog in leven. De BBC heeft dit later iets afgezwakt en stelt nu dat er onduidelijkheid bestaat over de identiteiten. In het BBC artikel worden de volgende kapers genoemd die nog in leven zijn: 

  • Abdulaziz Al Omari / Flight 11 (Piloot van beroep)
  • Waleed Al Shehri / Flight 11
  • Khalid Al Midhar / Flight 77
  • Saeed Alghamdi / Flight 93  (Piloot van beroep)

Andere nieuwsbronnen melden nog meer kapers die ogenschijnlijk nog in leven zijn:

  •  Ahmed Al-Nami (Flight 93)
  •  Salem Al-Hazmi (Flight 77)

Als je bijvoorbeeld kijkt naar de identiteit van Abdulaziz Al Omari dan is deze samengesteld uit 2 andere identiteiten. De eerste Abdulaziz Al Omari heeft dezelfde naam en geboorte datum, maar kan niet vliegen. De tweede heeft een iets andere naam, Abdul Rahman Al-Omari maar is piloot voor Saudi Arabian Airlines en is de persoon die de FBI heeft afgebeeld.

 

De FBI zegt zeker te zijn dat men alle kapers positief heeft geïdentificeerd en spreekt hiermee een eerder bericht van FBI directeur Robert Mueller tegen dat er onduidelijkheid zou zijn. Duidelijk is dat er geen duidelijkheid is. Het kan zijn dat er sprake is van identiteitsverwisseling of diefstal. Maar dan blijft dus de vraag open wie dan wel de kapers waren?

 

Bronnen:

Telefoongesprek van 0 seconden

Uit het officiële verhaal komt naar voren dat de kapers stanleymessen hadden als wapen. Deze informatie is alleen gebaseerd op telefoongesprekken van procureur-generaal Ted Olson met zijn vrouw Barbera Olson. Barbera was aan boord van Flight 77 en zou twee keer gebeld hebben met haar man. Het eerste gesprek duurde ongeveer een minuut het tweede gesprek 2 a 3 minuten, volgens Ted Olson. Nu zijn er altijd al ernstige verdenkingen geweest over de betrouwbaarheid van van deze zogenaamde telefoongesprekken. Het is namelijk onmogelijk om verbinding te krijgen met een mobile telefoon gedurende een vlucht, zeker als deze op enige hoogte zit. Bellen met on-board toestellen kan, maar dan moeten die er wel zijn. En die waren er niet in Flight 77. Tijdens een rechtszaak tegen de 20e kaper - Zacarias Moussaoui – moest de FBI met bewijs komen dat het telefoongesprek tussen Ted en Barbera heeft plaatsgevonden. Volgens de FBI was er slechts 1 keer gebeld en heeft het gesprek 0 seconden geduurd. Tja, wat moeten we dan denken van al die andere verdachte telefoongesprekken. Hoe betrouwbaar is die officiële informatie dan?

 

Bron:

Voorkennis van instoring

De media hadden voorkennis van de instorting van WTC7. Zie de beide video clips hieronder van Fox5 News en de BBC. Dit is op zijn minst zeer merkwaardig omdat FOX weliswaar bericht dat de ernstige structurele verzwakking de oorzaak zou zijn van de instorting, dit niet wordt bevestigd in het latere officiële NIST onderzoek wat alleen brand als reden van de instorting gaf en verzwakking door schade uitsloot. Hiermee is deze berichtgeving uitermate verdacht omdat hier sprake is van voorkennis van wat een spontane instorting zou moeten zijn.

 

Nog belangrijker, er was voorkennis van de op hande zijnde instorting van beide WTC torens zelf. Tijdens een interview met Peter Jennings (ABC news) vertelde Rudy Giulliani, destijds burgemeester van New York dat men het Emergency Command Center in WTC7 ontruimde omdat hem was verteld dat de WTC torens zouden instorten. 

 

"We were operating out of there [the EMC in WTC7]. We were told that the World Trade center was gonna collapse. And it did collapse before we could actually get out of the building [WTC7]. So we were trapped into the building for 10 – 15 minutes and finally found an exit and walked out." 

 

De 9/11 commissie heeft Giulliani nooit meer gevraagd van wie deze boodschap kwam en waarop deze informatie gebaseerd was. De brandweer was tenslotte nog volop bezig met reddings- en bluswerkzaamheden. Waarom is ook de brandweer niet verteld om te evacueren? 

We were told that the World Trade center was gonna collapse.

Veroordeeld

George W. Bush, Dick Cheney, Condoleezza Rice, Donald Rumfsfeld en Tony Blair zijn door de Kuala Lumpur War Crimes Commissie (Maleisië) bij verstek veroordeeld voor oorlogsmisdaden, misdaden tegen de menselijkheid, marteling en genocide. In meer landen zijn arrestatie bevelen uitgevaardigd. Is er misschien een link met MH17 of MH370 met motief wraak en intimidatie?

 

Een bezoek van Bush aan Zwitserland in 2011 werd afgezegd uit vrees om te worden gearresteerd.

 

Bron: 9/11 is gewoon een Complot, Dr. Ir. Coen Vermeeren.