De mevouw in het roze

De mevrouw in het roze

Een goed voorbeeld dat het een toneelstukje met de nep slachtoffers is, is te zien wanneer we de wandelgangen van de mevrouw in de roze bodywarmer volgen. Als eerste valt op dat ze zowat precies op de plaats van de ontploffing staat. Naast haar rent de man met de gescheurde kleren weg, maar mevrouw heeft niets. Dat valt overigens ook op bij sommige de andere personen die vlak bij de bom stonden. Sommige missen twee benen of zijn zwaar gewond en anderen lijken helemaal niets te hebben. De mevrouw met de roze bodywarmer is duidelijk te zien rechts op de foto naast het hek.

Als je de beelden in de fotoserie bekijkt dan wordt het duidelijk dat deze mevrouw niets mankeert en meteen andere slachtoffers gaat "helpen". Ze loopt van persoon naar persoon. Echte medische hulp zie je haar niet verlenen. Hier zie je haar duidelijk in haar rugzaktas grijpen. Even later haalt ze daar een flesje met iets er uit. Het is onduidelijk wat er in het flesje zit. 

 

Nep bloed is er ook in poedervorm te krijgen en kan van tevoren al aangebracht worden. Door het later met water te activeren wordt het bloed. Is dat wat we hier zien?

 

Ook op onderstaande video zie je haar later wat aanbrengen op het gezicht van de jongen met de aan flarden gescheurde kleren.

 

Ook op de volgende foto zie je haar iets aan een slachtoffer geven. Dat zal vast geen gezichtscrème geweest zijn.

Maar het wordt nog vreemder. Zodra alle "gewonden" zijn afgevoerd ze je haar samen met een man richting finish lopen. En even later zie je haar in een rolstoel voobij komen met haar been omhoog. De beelden zijn niet erg duidelijk en er is niet te zien of er een wond is. Ze lijkt of te lachen of een grimas te trekken. Maar het is in iedergeval een toneelstukje, gewond was ze zeker niet. Ze zal toch niet nog even als geintje in een rolstoel zijn gaan zitten?

Compilatie van beelden van de roze mevrouw inclusief de rolstoel act.