Merkwaardig gedrag

De reden waarom Sandy Hook zaak aan het rollen is gebracht, is omdat er veel zaken zijn die niet erg geloofwaardig zijn. Er vaak sprake van ongeloofwaardig gedrag. Zie de voorbeelden hieronder. Dat is op zich natuurlijk geen bewijs, maar alles bij elkaar het is inmiddels wel een optelsom geworden waarmee het officiële verhaal steeds minder geloofwaardig wordt.

De ouders Chris en Lynn McDonnell die een interview geven slechts enkele dagen later wat we nog het best als een Strong and Happy interview kunnen omschrijven.

Robbie Parker die hier een korte persverklaring geeft. Ook dit fragment lijkt acteerwerk. Oordeel zelf.

Het ongeloofwaardige gedrag van Gene Rosen, de buurman die 6 (of waren het er 4) kinderen opgevangen heeft die later door de ouders opgehaald zijn of … toch weer niet. Slechte acteur.

In deze beelden gezien vanuit de helikopter lijken de ouders die bij de verzamelplaats, de brandweerkazerne, in rondjes te lopen. De ene deur uit en de andere in. Als je de persoon in de gele jas volgt dan wordt het duidelijk wat we bedoelen.

Acteurs

Dit alles lijkt eerder op acteerwerk. We weten dat beide ouders David en Francine Wheeler acteurs zijn. Gezien het gedrag van betrokken personen in de video's hierboven mogen ons terecht afvragen of dat ook geen acteerwerk is.

Francine Wheeler

Francine Wheeler

De ouders Wheeler

De ouders Wheeler

David Wheeler

David Wheeler

Nog meer video materiaal

Deze video laat een komen en gaan van mensen zien, maar zodra de camera even meedraait en een moeder met kind volgt, zie je dat er verder niemand meer loopt op de weg achter de camera positie.