Orlando Pulse

Orlando Pulse

De schietpartij in de homo-nachtclub Pulse in Orlando was één van de dodelijkste aanslagen in de recente geschiedenis van de VS. Kort samengevat luidt het officiële verhaal dat Omar Mateen op 12 Juni 2016, kort na 2 uur ’s nachts de Pulse binnendrong. Een politieagent die een extra dienst draaide rapporteert “schoten afgevuurd” en raakt in een vuurgevecht verzeilt waarbij Omar verder de club binnendrong en schoten afvuurde. Omar verschanst zich met gijzelaars in de club. Om 5 uur in de ochtend werd het bevel gegeven om de gijzelaars te ontzetten. Een SWAT team was inmiddels ter plaatse. Men brak door de buitenmuren van de club om binnen te komen. In het vuurgevecht werd Omar 8 keer geraakt en werden er door de politie 150 kogels afgevuurd. Het resultaat, 50 doden en 53 gewonden. Volgens het officiële verhaal is de aanslag door een homo-hatende en ISIS steunende moslim uitgevoerd.

 

Maar als we de beelden bekijken dan zien we een aantal zeer vreemde zaken wat het afvoeren van de gewonden betreft. Het FBI rapport spreekt het officiële verhaal tegen. Verder hebben we te maken met overduidelijk liegende slachtoffers en is er ogenschijnlijk sprake van slecht acteerwerk van slachtoffers en nabestaanden. Ook Orlando Pulse heeft alle kenmerken van een hoax of beter gezegd een false flag aanslag. Het is volslagen nep en uitgevoerd door crisis acteurs.

Afvoeren Gewonden

Het meest vreemde aan de zaak is het afvoeren van de gewonden. Om te begrijpen wat we bedoelen is het kaartje en een foto toegevoegd wat een overzicht geeft van de situatie. De gewonden zijn de Pulse ontvlucht en hebben hun toevlucht gezocht een blok verder bij locatie (1). In de video zie je enkele van deze slachtoffers liggen op de kleine grasveldjes en in perkjes. De Pulse zelf is ook op de Google kaart aangeduid en is momenteel gesloten. Vervolgens zie je dat men de gewonden helpt en wegdraagt. Maar het vreemde is dat ze eerst naar de overkant van de straat worden gebracht, daar waar de camera staat, en vervolgens weer terug richting de Pulse worden gedragen. Bizar, daar is men zojuist vandaan gevlucht. En waarom gedragen? De gewonden zijn al in veiligheid en waarom worden ze niet in een auto of ziekenauto naar de eerste hulp gebracht? Waarom dat gesleep met gewonden? De locatie waar de gewonden in het gras lagen was gemakkelijk bereikbaar geweest voor een ziekenauto. Vreemd dat er geen enkele ziekenauto te zien is. Dat gesleep met gewonden is echt nergens voor nodig en kan nog gevaarlijk zijn ook

De gewonden worden richting de Pulse gedragen - hier rood omcirkeld.

De gewonden worden richting de Pulse gedragen - hier rood omcirkeld.

Het afvoeren van de gewonden

De Pulse club

De Pulse club

En het wordt helemaal vreemd als we de man met de rode schoenen weggedragen zien worden. Zie het korte fragment wat te zien is in de volgende video. Als men de camera voorbij is en uit beeld denkt te zijn dan wordt de gewonde gewoon op zijn voeten gezet en wordt er nog even wat gegeind. Gekker moet het niet worden. Wat is dit voor theater?

 

Het hele gesleep met gewonden lijkt eerder een theater stuk te zijn. In scene gezet. Een optocht voor de camera. Dit heeft niets meer met de realiteit te maken. Dat het daadwerkelijk in scene is gezet wordt duidelijk als we de beelden van RT vergelijken met beelden die iemand met een smartphone gemaakt heeft vanuit een raam van een aanliggend pand.

En plots kan de gewonde weer staan en wordt er nog wat gegeind.

In de RT opnamen zien we dat een rode auto geparkeerd is vlak naast het linker zwarte raam. Op de beelden van de smartphone zien we daar geen auto staan, maar wel een geparkeerde politie auto, die we weer niet op de RT beelden zien. De conclusie kan dus niet anders zijn dat dit niet exact dezelfde opname is. De scene is moet overgedaan zijn. Duidelijker kan het niet worden dat dit hele verhaal in scene gezet is en dat we hier met crisis acteurs te maken hebben.

 

Overigens zie je in de smartphone opname ook nog een vrouw even zwaaien en lachen: “hi hi, I’m on TV”. Tja, wat zullen we ervan zeggen.

De beelden zijn vermoedelijk gemaakt door Nicholas Hornstein, die toevallig bij een vriend was. Dit leren we uit een interview met hem gemaakt door Wsbtv. Wat er niet bij verteld wordt dat de beste man een flink strafblad heeft. Iets wat overigens voor bijzonder veel andere crisis acteurs geldt, maar daarover later meer.

Crisis Acteurs

Nu we weten dat we met crisis acteurs te maken hebben, kunnen we de interviews met Christine Leinonen ook wat beter plaatsen. Het blijft immers lastig om in te schatten of iets echt is of niet, maar de interviews met Christine vallen toch op door haar gedrag. Iets klopt er voor je gevoel niet. Hier zien we hetzelfde als bij Sandy Hook, ouders die geen echte tranen lijken te hebben en geen echte rouw tonen. Het interview duurt ongeveer 5 ½ minuut. En dan na 3 minuut 55 in het interview komt de aap uit de mouw en wordt er tegen wapen bezit gepitched.

 

and please could we do something with the assault weapens… 

En het live interview van NBC News lijkt opgenomen te zijn in een studio, voor een green-screen, gezien alle reflecties van cameralampen in de bril. Dit interview maakt ook gebruik van een opstelling met 2 camera's, iets wat minder voor de hand liggend is voor een interview op straat.

 

Als je googlet op Christine Leinonen kom je behoorlijk wat interviews van haar tegen. Ze was blijkbaar een gewild persoon om te interviewen en verschijnt ook nadien nog regelmatig in programma’s. Ze heeft ook op de conventie van de Democratische Partij (Hillary Clinton campagne) een toespraak gehouden waarin gepleit werd voor common sense wapenbezit. Lees hier meer over de interviews van Christine en mogelijk gebruik van green-screens 

Maak kennis met de filmploeg

Veel informatie is afkomstig uit de video serie Meet the Cast. Zie de bronvermelding hieronder. Deze reeks gaat minutieus in op de gangen van alle overlevenden en personen die geïnterviewd zijn. Uit deze informatie blijkt dat veel verhalen en getuigenissen inconsistent zijn. Als we Cast vervangen door Crew dan kan men dat ook vertalen met Gespuis. En daar kunnen we in dit geval rustig van spreken. Een groot aantal van de crisis acteurs heeft een strafblad. En in sommige gevallen zelfs een fors strafblad. We zullen een paar crisis acteurs uitlichten om de absurditeit van de verklaringen en het officiële verhaal te laten zien.

 

Rodney Sumter

Rodney had een baan bij Mango’s Tropical Cafe maar stond die avond, toevallig, aan de bar bij de Pulse. Hij werd 3 keer geraakt door kogels, in beide armen en 1 kogel precies midden in de rug tussen de schouderbladen.  Het wapen wat bij de aanslag gebruikt is, is een Sig Sauer MCX automatisch wapen. Als je daarmee in je rug geraakt wordt dan blijft er van de wervelkolom niet veel meer over. Dat Rodney überhaupt nog leeft of niet volledig verlamd is geraakt mag dan ook een wonder heten. De wond is echter behoorlijk genezen, zo zien we op zijn facebook pagina op 18 Juli.

Bijna een maand later is hij te zien op FOX 30. Hij heeft dan nog steeds verband om en kan zijn rechter hand blijkbaar niet of nauwelijks bewegen. 2 dagen later staat hij echter weer te swingen in Mango’s Tropical Cafe als we de beelden mogen geloven. Nu hebben we niet kunnen controleren of deze swingende beelden inderdaad 2 dagen na het interview en een maand na de aanslag zijn opgenomen. We moeten hierin de  bron, de maker van de Meet the Cast serie, vertrouwen.

Rodney heeft een strafblad van 22 zaken variërend van huiselijk geweld met kinderen, rijden onder invloed, drugs, straatraces, rijden zonder rijbewijs. Een deel van de lijst is hieronder te zien.

Angel Colone

Angel werd 5 of 6 keer geraakt, afhankelijk welk interview je neemt als bron. Volgens hem richtte de dader het geweer op zijn hoofd maar raakte zijn handen. Een onderzoeker heeft het ziekenhuis gebeld waar Angel in opgenomen was, en zich als vriend-van voorgesteld om dit verhaal bevestigd te krijgen. En inderdaad hoor je Angel opnieuw zeggen dat hij 6 keer werd geraakt, in zijn benen zijn heup en ook zijn hand. En dat laatste lijkt toch zichtbaar niet juist te zijn. 

 

We hadden hier een video geplaatst van dit interview als aanvullend bewijs, maar deze is door YouTube verwijderd met als reden 'harassment'. De video hebben we nog en geïnteresseerden nodigen we uit om contact opnemen voor de beelden. 

Op 14 Juni is er een video gepubliceerd van een persconferentie in het ziekenhuis op het kanaal FOX 10. Deze persconferentie vindt dus plaats binnen 48 uur na de aanslag. Angel, die 6 keer geraakt is, waaronder in zijn heup, zit hier ruim 75 minuten in een rolstoel. En van een wond aan zijn handen is niets te zien. Sterker nog, hij kan er prima mee applaudisseren. Natuurlijk.

 

Wellicht is de term “broodje aap” en mooie samenvatting voor dit toneelspel. We vragen ons trouwens ook af hoeveel het ziekenhuis hieraan verdiend.

Tiara Parker

Het verhaal van Tiara Parker is ook bijzonder te noemen. Ze werd in de zijkant van haar buik geraakt en de kogel ging er achter weer uit. Dat laat ze hier op de foto’s zien.

De volgende foto’s zijn opnamen uit een reportage van ABC die 2 dagen later gemaakt is. Hier wordt Tiara geïnterviewd en laat ze ook de kogelgaten in haar kleren zien. De kleren zitten in een vuilniszak en Tiara heeft er blijkbaar niet al te veel moeite mee om deze voorover bukkend uit de zak te halen. En dat 2 dagen nadat je in je buik geschoten bent? 

De video waarvan de foto’s afkomstig zijn is hier op YouTube te vinden   De video is de 15e gepubliceerd, 3 dagen na de aanslag. Het interview is enkele uren nadat Tiara uit het ziekenhuis ontslagen gemaakt. Dat wordt bevestigd in deze documentaire van ABC news 

Norman Casiano

Ook Norman Casiano geneest bijzonder snel, of heeft anders niet veel last van het feit dat hij 2 keer geraakt is in zijn zij door kogels van een SIG Sauer MCX automatisch wapen. 1 dag later en hij is het ziekenhuis weer uit en heeft zelfs een interview voor CNN   Een dag later voor Good Morning America  In het interview wat op de local10.com website te zien is verklaart hij dat hij door de politie direct op een brancard naar een ambulance werd gebracht en afgevoerd werd naar het ziekenhuis. Hmm, op de foto hiernaast zien we hem duidelijk teruglopen naar de Pulse. Niet erg geloofwaardig allemaal, zelfs voor een crisis acteur.

De Crew Gespuis

Opvallend veel betrokkenen hebben een strafblad als we de informatie uit de serie Meet the Cast mogen geloven. Sommige zelfs met meer dan 20 veroordelingen of overtredingen. Dat varieert van rijden onder invloed tot geweldsdelicten.  Het lijkt er sterk op dat een aantal van deze aanklachten of veroordelingen plots vervallen zijn. Hebben we hier soms een motief waarom deze crisis acteurs mee doen? Of is dat misschien toevallig ook omdat via allerlei inzamelacties en fondsenwerving er behoorlijk wat geld is binnen geharkt volgens de berichtgeving? Veel betrokkenen hebben Gofundme pagina die één dag na de aanslag aangemaakt is. Erg snel, maar dat is toeval natuurlijk.

Omar Mateen

Volgens de berichtgeving op fellowshipofminds.com werkte de dader patsie Omar Mateen sinds 2007 voor een beveiligingsfirma G4S Security Solutions USA, die een contract hebben met de Department of Homeland Security. Hierbij is G4S verantwoordelijk voor het identificeren en herkennen van potentiele terroristen die de US willen binnenkomen. Dit is op zijn minst merkwaardig te noemen. Erg vervelend voor ze dat ze één van de eigen medewerkers, de ISIS supporter Omar niet geïdentificeerd hadden als potentiele terrorist.

 

En het is natuurlijk toeval dat G4S een belangrijke klant is van CrisisCast, een firma die zich specialiseert in crisis acteurs en crisis management. Zie CrisisCast.com We hebben geen directe betrokkenheid kunnen vinden tussen CrisisCast en de Pulse aanslag. Maar het is op zijn minst verdacht, ook omdat het zeker is dat de hele aanslag in scene gezet is. Zoiets vergt toch enige voorbereiding waarbij de diensten van een dergelijke firma als CrisisCast zeker bruikbaar kunnen zijn.

FBI rapport

Het FBI rapport wat op 20 Juni gepubliceerd werd bevat de volgende tekst:

 

Based on OPD radio communications, there were no reports of shots being fired inside Pulse between the initial exchange of gunfire between responding officers and shooter, and the time of the final breach.

 

Oftewel, tussen 02:02 en 05:02 zijn er geen schoten in de club zelf afgevuurd, tot het moment dat het SWAT team binnen viel. Dus tot 05:02 kunnen er geen gewonden of doden zijn gevallen. Dit FBI rapport staat haaks op het rapport van de Orlando Police Department (OPD). De vraag is dus door wie zijn de slachtoffers nu doodgeschoten? Helemaal nadat de politie commissaris John Mina toegeeft dat enkele slachtoffers door politie kogels geraakt zijn. Dat zou overigens niet vreemd zijn als er sprake is van 150 afgevuurde kogels. Zie hier het rapport  


Waarom

Er is nog veel meer te vertellen over de Orlando Pulse aanslag. Dat er bijvoorbeeld opvallend veel betrokkenen acteerervaring hebben. Zoals Christopher Hansen, de man met het hoedje, als twee druppels water op de acteur Bjorn Jiskoot lijkt. Dat bijvoorbeeld praktisch alle geïnterviewde  betrokkenen een onwaarschijnlijk verhaal vertellen. Dat de overlijdensberichten waarschijnlijk niet echt zijn. Maar het is niet nodig om nog meer details te presenteren om te begrijpen dat de hele aanslag een false flag is. Dat wisten we eigenlijk al na de beelden gezien te hebben waarbij de gewonden werden afgevoerd.

 

De vraag die altijd gesteld wordt, waarom zou men dit doen? De vraag de gesteld moet worden is wie er belang bij heeft. Waarschijnlijk spelen hier de belangen rondom de wapenwetgeving een rol. De wens is om deze in te perken, vermoedelijk om het voor burgers steeds moeilijker te maken om nog ooit in verzet te komen tegen een overheid die samenspant tegen de eigen burgers. Maar dat is speculatie. Een ander zeker zo belangrijk motief zal de haat zijn die zo ontstaat tegen Moslims. Deze haat moet aangewakkerd worden (of blijven) zodat er een nieuwe vijand ontstaat die bestreden moet worden. Verdeel en heers. Ook ISIS speelt hierbij een belangrijke rol. En door Omar te koppelen aan ISIS is het duidelijk waar de oorlogsmachine zijn pijlen op moet richten.


 

Bronnen

  • Video serie "Meet the Cast" YouTube 
  • fellowshipofminds.com 
  • local10.com news