Audio Bewijs

Taxi chauffeur

In de video hiernaast is duidelijk te horen dat er zowel van dichtbij als van veraf geschoten wordt. De eerste 2 minuten van deze video zeggen genoeg.

 

Je hoort eerst van zeer dichtbij geschoten worden. Dat kan kloppen want de taxi staat bij de ingang van het Mandalay Bay hotel. Maar vervolgens hoor een tijdje niets en dan je een aantal keer volledig automatisch vuur van verder weg. Je hoort de bestuurder ook zeggen dat het van verder weg klinkt. En vervolgens klinkt het weer van zeer dichtbij. Het is lastig om dit niet als absoluut bewijs te zien dat er meedere schutters waren. 

 

Twee machinegeweren 

In deze video is ook te horen dat er met meerdere wapens geschoten wordt. Daar lijkt het tenminste op. Anderen komen met de verklaring dat je de kogelinslagen hoort en dat het daaarom klinkt alsof er met meerdere wapens geschoten wordt. Oordeel zelf.

 

Hieronder zijn nog 2 video's met een audio analyse. In de tweede video geeft Mike Adams een goede uitleg waarom hij tot de conclusie komt dat er 2 schutters geweest moeten zijn. Echter, we moeten de kanttekening plaatsen dat het niet duidelijk is op welk bronmateriaal hij zijn analyse gebaseerd heeft. Dus kunnen we zijn conclusies niet toetsen.